Excursies

De excursies van Landbeleven zijn in de basis samengesteld als een programma van 4,5 tot 5 uur inclusief pauze. De gemiddelde afstand die tijdens de excursies wordt afgelegd is ongeveerĀ 10 kilometer.

Bij Landbeleven betaalt u voor de activiteit, niet voor de exacte tijdsduur. Ik vind het op de eerste plaats belangrijk dat u als gast na afloop een fijne dag hebt beleefd die voldoet aan de verwachtingen en waar u later met plezier op terugkijkt. Als dat betekent dat we op die mooie plek langer blijven zitten voor de lunch, een extra pauze inlassen of langer bij een onderwerp stil blijven staan, werk ik daar graag aan mee. De tarieven voor volwassenen vindt u bij de excursiebeschrijvingen.
Voor kinderen tot en met 15 jaar geldt een tarief van EUR 7,50 (zie ook hieronder).

Omdat ik wil dat een dag met Landbeleven uw eigen dag wordt , boekt u uw excursie of activiteit bij Landbeleven dan ook met door u zelf uitgekozen personen en bepalen we gezamenlijk de starttijd en eventuele afwijkende ontmoetingsplaats.

Wel kan het zo zijn dat ik contact met u opneem wanneer ik voor dezelfde excursie op dezelfde dag nog een aanvraag van andere personen heb ontvangen. De eerst boekende partij kan dan tegen gereduceerd tarief akkoord gaan met samenvoeging van twee groepen of van samenvoeging af zien. Als eerst boekende partij blijft u altijd het initiatief houden in bij het maken van verdere afspraken.

Kinderen en jongeren

Kinderen en jongeren zijn van harte welkom bij Landbeleven maar met de invulling van de programmering is met hun komst niet speciaal rekening gehouden. Zeker bij excursies met een cultureel thema bepaalt de interesse van het kind of een excursie geschikt zou zijn. Voor kinderen die meekomen met natuurexcursies valt er in de natuur genoeg te beleven en te laten zien.
Wilt u alstublieft bij uw boeking of vraag om informatie aangeven of er kinderen bij aanwezig zullen zijn?
Uw kinderen zijn van harte welkom voor EUR 7,50 per kind. Dit tarief geldt t/m 15 jaar.