Werken in de natuur – Landschappelijk verantwoord ondernemen

Nederland werkt. Geld verdienen is belangrijk, we richten er ons land en leven mee in. Recreëren vinden we ook belangrijk. Ontspanning als tegenwicht voor werkdruk. Sporten, fietsen, wandelen. Het liefst in een groene omgeving.
Onze natuur heeft echter ook onderhoud nodig. Subsidies zijn doorgaans niet toereikend en bij bezuinigingsrondes is “ons groen” al snel in beeld.
Met een bedrijfsuitje bij Landbeleven kan een bedrijf of vereniging een steen bijdragen door te komen werken in het landschap.


Stoer, gezond en gezellig

Ook al wordt er alleen met handgereedschap gewerkt (geen motoraandrijving = veiligheid), werken in het landschap is fysiek gezien een gezonde, stoere en gezellige bezigheid. Samen een boom vellen en kortzagen schept een band en direct het eerste resultaat kunnen zien werkt bevredigend. En planten en dieren zijn er blij mee als de rust uiteindelijk is weergekeerd.

Deze activiteit wordt aangeboden in samenwerking met

Landschap Overijssel beschermt, beheert en ontwikkelt natuur & landschap met kwaliteit voor mens, plant en dier zodat het er goed leven is. Daarnaast organiseren zij allerlei activiteiten om natuur & landschap te beleven.Het landschap beheert meer dan 5100 hectare natuur en biedt haar diensten ook aan andere terreineigenaren aan. Zo is er altijd wel natuur in de buurt waar u met uw bedrijf aan de slag kunt! Dit beperkt niet alleen het vervoersprobleem tot een minimum, het verhoogt voor de meeste mensen ook de betrokkenheid.

Prijzen werken in de natuur
Werken in de natuur is standaard mogelijk voor 10-40 personen. Andere aantallen en tarieven in overleg.
Landbeleven verzorgt ook graag een lunch, koffie met iets lekkers of eten ter afsluiting ter plekke of bemiddeld graag in een geschikte horeca locatie.

Werken in de natuur                                € 16,50 tot € 37,50 per persoon
Rondleiding vooraf                                   € 100 per groep (max. 25 personen)
Lunch                                                               vanaf  € 12,00 per persoon
Koffie met iets lekkers in ‘t veld           € 4,50 per persoon
Barbecue*                                                       vanaf  € 17,50 per persoon
Pizza’s & pasta’s*                                       zie onder “mobiele pizzaoven” 

prijzen ex BTW
* afhankelijk van mogelijkheden/toestemming ter  plekke