Skip to content

Reisbegeleiding

Wanneer u op zoek bent naar een ervaren reisleider / reisbegeleider/(wandel)gids bent u bij Landbeleven/Doing Holland aan het goede adres.

Ik ben aangesloten bij IATM (International Association for Tour Management) en heb een opleiding genoten bij het IVOR als ook een interne opleiding bij SNP Natuurreizen.

Een jaarlijkse herhaling van EHBO/BSL (Basic Life Support) zorgt er voor dat ik ook voor de onvoorziene fysieke calamiteiten ben toegerust.

In aanvulling op de theoretische achtergrond is de feitelijk reiservaring en ervaring in het begeleiden van reizen natuurlijk voor een eventuele opdrachtgever van wezenlijk belang.

Ik heb reizen te voet begeleid in Europa en Noord-Afrika, busreizen begeleid door Zuid-Afrika en Canada, Safari reizen begeleid in Tanzania, riviercruises begeleid op de Donau, Rijn en in Nederland en België en vele individuele excursies begeleid binnen Nederland.

Individueel heb ik gereisd in praktisch alle landen binnen Europa, Israël, Marokko, Mauritanië, Senegal, Gambia, Canada, Mexico en Costa Rica.

Wanneer u zoek bent naar een ervaren reisleider verzoek ik u vriendelijk geheel vrijblijvend contact met me op te nemen. Graag tot gauw!

Wie is Wilbert Boeren

Bij het uitpluizen van een uilenbraakbal op 10-jarige leeftijd werd ik gegrepen door de natuur. De geur, het muizenkaakje en het holle vogelbotje betekenden een blijvende infectie met het natuurvirus. Wat er nog meer te ontdekken viel wist ik toen nog nauwelijks, maar door vrienden en deelgenoten bij de Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie en mijn latere werk bij vereniging Das & Boom groeiden de kennis en het inzicht. Mijn enthousiasme en brede interesse betekenden een ontwikkeling tot allround natuurkenner. De liefde en interesse voor cultuurhistorie is daar uit voort gekomen. Na verschillende banen in Horeca en de Logistiek besloot ik in 2011 dat het tijd was om terug te keren naar waar mijn hart ligt. Nu is Landbeleven/Doing Holland een feit en als gediplomeerd reisleider wil ik mijn kennis graag met u delen. In mijn vrije tijd mag ik graag schilderen, fotograferen, wandelen en lezen.

Interesse in reisbegeleiding?

footerwandelaars