Skip to content

wandelreizen

Ga jij mee op 6-daagse wandelreis Nederland?
Met de benenwagen en het openbaar vervoer door 6 Nederlandse landschappen.
Dag 1 tot en met drie lopen we in de buurt van Nijmegen door polder, vennengebied en de stuwwallen.
Dag 4 tot en met 6 lopen we rond Deventer over oeverwallen en landgoederen, stuwwal en droge heide en langs de uiterwaarden van de IJssel.
 
Deze tijden vragen om een nieuwe, meer verantwoorde manier van reizen. Tijdens deze reis maken we gebruik van het openbaar vervoer op de wandeldagen en voor het traject Nijmegen-Deventer; In beide fantastisch mooie regio’s maken we drie prachtige wandelingen van ongeveer 17 kilometer vanuit ons hotel waarbij we diverse Nederlandse landschappen doorkruisen en belichten. Heb je interesse en ga je mee? Download dan hier de folder voor meer informatie
 
 
 

Vanaf € 480 .  Toeslag 1-persoons kamer €80

Reisdata:
26 tot en met 31 maart 2023
en
3 tot en met 8 september 2023
 

Minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers

Download hier het opgaveformulier

Wie is Wilbert Boeren

Bij het uitpluizen van een uilenbraakbal op 10-jarige leeftijd werd ik gegrepen door de natuur. De geur, het muizenkaakje en het holle vogelbotje betekenden een blijvende infectie met het natuurvirus. Wat er nog meer te ontdekken viel wist ik toen nog nauwelijks, maar door vrienden en deelgenoten bij de Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie en mijn latere werk bij vereniging Das & Boom groeiden de kennis en het inzicht. Mijn enthousiasme en brede interesse betekenden een ontwikkeling tot allround natuurkenner. De liefde en interesse voor cultuurhistorie is daar uit voort gekomen. Na verschillende banen in Horeca en de Logistiek besloot ik in 2011 dat het tijd was om terug te keren naar waar mijn hart ligt. Nu is Landbeleven/Doing Holland een feit en als gediplomeerd reisleider wil ik mijn kennis graag met u delen. In mijn vrije tijd mag ik graag schilderen, fotograferen, wandelen en lezen.

Interesse in reisbegeleiding?

footerwandelaars