Welkom op mijn hernieuwde website

Welkom op mijn hernieuwde site, 7 jaar na de eerste; hoewel ik de huisstijl grotendeels ongemoeid heb gelaten. Maar je moet wel eens wat, niet waar?

Je eigen inzicht veranderd, je kennis veranderd, je weg veranderd of misschien moet ik zeggen de eigen weg wordt duidelijker. Hoe dan ook, “Landbeleven” bestaat nog steeds maar is uitgebreid met de Engelstalige tegenhanger “Doing Holland”. Voor de Nederlandse markt biedt “Landbeleven” nog steeds excursies op maat maar nu ook meerdaagse wandeltochten; Knoop zelf je route en het aantal dagen aan elkaar en ik zorg voor onderdak, lunch en vervoer van je bagage…

Die wandeltochten zijn ook te vinden op de Engelstalige site. Voor de buitenlandse gast die meer wil dan Amsterdam, de Zaanse Schans of Giethoorn, hoewel ook daarvoor mogelijkheden zijn in 1-daagse excursies of meerdaagse tours. Mijn weg veranderd en mijn wereld wordt steeds groter.

Met dank aan Jelmer en Wouter van www.realizeonline.nl